در سال 1316 آقای آندریاس آهارونیان اولین اغذیه فروشی نوین را در خیابان ولیعصر (چهار راه امیر اکرم سابق ) با نام اغذیه آندره افتتاح نمود و با ارائه انواع غذاهای آماده و اولین ساندویچ ایران فصل جدیدی را برای ظهور رستورانهای امروزی (فست فودها) ایجاد کرد.

با توجه به استقبال بی نظیر مردم ،اغذیه فروشی آندره تصمیم گرفت تا جهت تامین مواد اولیه مغازه مخصوصا سوسیس و کالباس ،کارگاه خانگی خود را راه اندازی کند. روند رو به رشد شهرنشینی و افزایش جمعیت،موسسین آندره را بر آن داشت تا با ایجاد کارخانه ای مدرن ،تولید سوسسیس و کالباس را با نام تجاری شرکت فرآورده های گوشتی آندره در کمالشهر کرج با رعایت کلیه موازین بهداشتی تاسیس نمایند و با اراده ای استوار و پشتکاری ستودنی طی سالها تلاش روزافزون سابقه درخشان خود را رقم زنند.گروه تولیدی آندره  مفتخر است تا با به کارگیری و بهره مندی از برترین متخصصین صنایع غذایی ، تحت نظارت بسیار دقیق سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران ،اداره نظارت و کنترل بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی ،سازمان دامپزشکی کل کشور و همچنین تلاش بی نظیر در این راستا به بالاترین و بهترین کیفیت در تولید فرآورده های گوشتی دست یابد ودر حال حاضر با تنوعی بیش از 60 نوع محصول روند روز افزون و متعالی خود را سپری می کند.

برخی از گواهینامه ها:

1-اولین دریافت کننده نشان استاندارد در زمینه فرآورده های گوشتی

2-دریافت پروانه تحقق و توسعه از وزارت صنایع در سال 1372 شمسی

3-گواهینامه ISO 10002

4-گواهینامه  ISO 9001

5-گواهینامه  ISO 22000

خانواده آندره با اعتقاد راسخ به ایجاد رضایت همگانی ماموریت خود را بدین شرح اعلام می دارد:

ماموریت ما تولید و تامین محصولات غذایی سالم و با کیفیت و خلق ارزش نوآورانه در پاسخ به نیاز مشتریان می باشد.

شرکت فرآورده های گوشتی آندره اکنون با سازمان پخشی مجرب و فراگیر در تهران و نمایندگان فعال در مراکز استانها افتخار خدمت رسانی به هموطنان عزیز را دارد.