چهارشنبه 27 اسفند آندره

سالامی یا پپرونی :

بهترین انتخاب برای درست کردن یک پیتزای خانگی استفاده از سالامی یا پپرونی است. البته چه آنها در پیتزا باشند ، چه در یک ساندویچ و چه در پاستا عطر و طعم زیادی دارند، و حتی می توان آن را بر روی همبرگر نیز اضافه کنید، سالامی و پپرونی در طیف گسترده ای از دستور آشپزی های مختلف مورد استفاده هستند.

اگر از سالامی لذت می برید ، به احتمال زیاد از پپرونی هم لذت می برید . این 2 نوع کالباس از نظر ترکیبات و شکل ظاهری بسیار شبیه هم هستند بزرگترین تفاوت بین این 2 محصول درصد گوشت موجود در آن ها است. میزان گوشت موجود در سالامی 90% و میزان گوشت موجو در پپرونی 80% است،.

این محصول برای افرادی پرطرفدار است که از طعم تندی لذت می برند از دیگر تفاوت ها میزان ادویه موجود در آنهاست، و ویژگی که این 2 نوع کالباس را نسبت به کالباس های دیگر متمایز کرده میزان تندی موجود در آن است، و لازم به ذکر است که پپرونی طعم تندی بیشتری نسبت به سالامی دارد.

این محصولات به صورت فله در بازار به فروش می رسید تا اینکه به درخواست مشتریان، در حال حاضر امکان خرید این محصولات به صورت بسته 500 گرمی نیز در فروشگاه آنلاین آندره نیز وجود دارد.

سه شنبه 26 اسفند آندره

میزان مصرف گوشت بوقلمون در بازار جهانی چقدر است؟ و آیا بوقلمون برای شما مفید است؟

در سال 2016، بازار جهانی گوشت بوقلمون با 9 درصد افزایش به 6.2 میلیون تن رسید. پیش بینی می شود مصرف جهانی گوشت بوقلمون تا سال 2025 به 6.7 میلیون تن هم برسد. بوقلمون با پروتئین زیاد، کالری و چربی پایین نیز یک رویایی در رژیم غذایی خوشمزه محسوب می شود. بوقلمون حاوی ویتامین های B-6، ویتامین B-12، نیاسین، کولین، سلنیوم، فلز و روی است، از دیگر خواص بوقلمون آن است که با افزایش احساس سیری به کاهش وزن کمک کند.

افزایش شهرنشینی، افزایش محبوبیت رژیم های غربی در آسیا و توجه به مصرف چربی کمتر، منجر به افزایش قابل توجهی در تولید و مصرف گوشت بوقلمون در سراسر جهان طی سالهای گذشته شده است. از این رو بوقلمون به غذایی محبوب برای سرو در جشن ها نیز تبدیل شده است. که معرفی محصول مریلند با طعم باورنکردنی و بی نظیر آن پیشنهاد مصرف ما برای شما در طول تعطیلات می باشد، که مطمئنا می توانید آن را به عنوان غذاهای کلاسیک جشن ها و همچنین به عنوان غذای خانگی سریع و خوشمزه مورد مصرف قرار دهید.

خبر خوش امروز برای همراهان عزیز و مشتریان آندره آن است که محصولات مریلند به صورت فله و وکیوم در روزهای آتی و قبل از ورود به سال جدید وارد بازار خواهد شد.

شما می توانید مریلند را به روشهای متعددی در رژیم غذایی خود بگنجانید:

1- مریلند را به عنوان مواد سرشار از پروتئین روزانه به سالاد اضافه کنید.

2-این برش ها با طعم بی نظیر را، در ساندویچ با افزودنی های مورد علاقه خود مانند کاهو، گوجه فرنگی، خردل یا سس پستو ترکیب کنید.

3-یکی دیگر از راههای مصرف مریلند اضافه کردن آن در ماکارونی است.

4- استفاده این تکه های گوشت بوقلمون در سیخ های سالادهای یونانی یکی از بهترین مصارف در جشن ها است.

5-افزودن مریلند به سالاد های جنوبی غربی یکی از راه های اضافه کردن پروتئین به سالاد است.

6-یکی دیگر از راههای مصرف این محصول بی نظیر به صورت استرومبولی یا همان پیتزا رولی به عنوان وعده های اصلی روزانه است.

7-از روش های دیگر استفاده در املت به عنوان یک صبحانه مملو از پروتئین که سرو آن باعث میشود صبح را با انرژی بیشتری آغاز کنید.

8-چیدمان این برش های گوشت بوقلمون در ظرف های پذیرایی از مهمان ها به همراه پنیرها، زیتون، سبزیجات و تنقلات مورد علاقه خود یکی از راه های خوشمزه کردن میزهای مهمانی شما است.

پنج شنبه 21 اسفند آندره

از چندین سال پیش است که گیاه خواری رواج یافته است و پیدا کردن محصولات گیاهی، بسیار دشوار بوده است. این روزها، گیاهخواری کاملاً در جریان اصلی تغذیه ای قرار گرفته است و افراد زیادی این سبک از تغذیه را انتخاب کرده اند. در همین راستا شرکت فرآورده های گوشتی آندره در تلاش است با افزایش انتخاب برای این دسته از مشتریان، محصولات متنوع را به بازار عرضه کند. از این رو ما تصمیم گرفتیم تولید محصولات گیاهی خود را راه اندازی کنیم.

از اولین محصولات گیاهی، کالباس وگاس و هات داگ وگاس را معرفی می کنیم:

هات داگ وگاس: از سفیده تخم مرغ، روغن مایع گیاهی، سیر تازه، پروتئین سویا، فلفل دلمه ای، ادویه و سایر افزودنی های مجاز تشکیل شده است.

کالباس وگاس: از سفیده تخم مرغ، روغن مایع گیاهی، فلفل دلمه ای، قارچ، هویج، ادویه و سایر افزودنی های مجاز تشکیل شده است این کالباس دلچسب، خوشمزه است مخصوصاً اگر طرفدار قارچ باشید.

رژیم های غذایی گیاهی با برنامه ریزی مناسب و سالم، از نظر تغذیه ای مناسب هستند و ممکن است مزایای سلامتی در پیشگیری و درمان برخی بیماری ها فراهم کنند. برخی شواهد نشان می دهد که افراد گیاهخوار خطر کمتری برای حوادث قلبی (مانند حمله قلبی) و مرگ ناشی از دلایل قلبی دارند.

افرادی که از رژیم گیاهخواری پیروی می کنند ممکن است، در معرض ابتلا به کمبود بعضی ویتامین ها مانند ویتامین D و K باشند، که هر دو برای سلامت استخوان ها مورد نیاز است. اگرچه سبزیجات برگ سبز حاوی مقداری ویتامین K هستند ، اما گیاه خواران لازم است به غذاهای که غنی شده از این ویتامین ها هستند از جمله پروتئین سویا، استفاده کنند که سرشار از ویتامین های ضروری بدن است.

از جمله مواد مورد نیاز برای گیاه خواران ویتامین B12 که بیشتر در محصولات حیوانی یافت می شود، بنابراین بیشتر گیاهخواران، باید از غذاهای غنی شده با این ویتامین استفاده کنند که از جمله ترکیبات محصولات وگاس سفیده تخم مرغ است که منبع مناسبی از ویتامین  B12 بشمار می آید، همچنین باید بدانیم که کمبود آنها می تواند باعث مشکلات عصبی و کم خونی مخرب شود.

نحوه مصرف این محصولات:

1-هات داگ وگاس کاملا پخته شده است ولی می توانید آن را با روغن زیتون تفت دهید به راحتی با نان ساندویچی به همراه کاهو، گوجه فرنگی و آووکادو میل کنید.

2- هات داگ وگاس را به صورت سرد سرو کنید آن را برش دهید و به همراه سس یا سبزیجات مختلف مصرف کنید.

2- ورقه های کالباس را به تکه های کوچک در آورده در سیخ های به همراه زیتون، گوجه فرنگی، و کرفس به صورت فینگر فود استفاده کنید.

3- کالباس وگاس را خرد کنید داخل سیب زمینی پوره شده به همراه خیار شور نخود فرنگی، ذرت و روغن زیتون به صورت الویه آماده کنید و میل کنید.

معرفی محصول میلانو
شنبه 25 بهمن آندره

محصول جدید ما با نام سوسیس میلانو کمی خشک و دودی شده است و یکی از بهترین روش های ممکن برای طعم دادن به این سوسیس های تازه، گریل یا باربیکیو کردن است. این سوسیس با 90% گوشت با پوشش طبیعی یک وعده غذایی عالی در طول هفته است، زیرا برای آماده سازی زمان بسیار کمی نیاز دارد. در عرض چند دقیقه می توانید آنها را به یک شام خوش طعم تبدیل کنید.

به دلیل پخت نادرست یا بی توجهی در پخت سوسیس های کبابی، عمدتا خشک و بدون طعم می شوند. اگر سوسیس را روی حرارت مستقیم قرار دهید و یا زمانی زیاد بپزید، گرمای حاصل از شعله های آتش منجر می شود آب داخلی سوسیس در اثر رسیدن به نقطه جوش شکاف هایی روی محصول ایجاد کند، و تمام آب و عصاره ی خوش طعم از داخل سوسیس خارج شوند، اما گرمای غیر مستقیم برای پختن سوسیس ها مشکل را حل می کند.

تفاوت یک سوسیس کاملاً پخته، آبدار و لطیف با یک سوسیس بیش از حد کبابی و بیش از حد پخته شده، باورنکردنی است و روش غیر مستقیم و با حرارت ملایم نیز بهترین ترین روش طبخ این خوراکی های بی نظیر است.

چگونه سوسیس را با حرارت غیر مستقیم کباب کنیم؟

1-یک یا دو دقیقه سوسیس خود را روی حرارت زیاد قرار دهید. این کار برای قهوه ای شدن آنها لازم است.

2-بعد از یک یا دو دقیقه، حرارت را در گریل کم کنید و در دمای متوسط قرار دهید.

3-اجازه دهید تا سوسیس در باربیکیو کبابی شود.

4-سوسیس ها بسته به ضخامت آن در 10 تا 15 دقیقه پخته می شوند.

5-گوشت ها را پس از رسیدن به دمای داخلی 160 درجه و پخته شدن، از داخل باربیکیو خارج کنید.

6-سپس آن ها را با نان ساندویچی، پیاز خرد شده، کلم ترش، چند نوع خردل سرو کنید، و حتی می توان کمی مایو نز نیز به آنها اضافه کرد.

شنبه 18 بهمن آندره

سوسیس خشک و نیمه خشک از گوشت های تازه تهیه می شوند که در طول فرآوری آنها ابتدا چرخ می شوند سپس چاشنی زده شده و در پوشش های طبیعی پر می شوند و در طی فرآیند آماده سازی اغلب دودی نیز می شوند و در آخر آنها را با دقت در اتاق های مخصوص خشک می کنند که این محصولات بسته به قطرشان ممکن است به زمان های متفاوت برای خشک شدن نیاز داشته باشند.

عطر و طعم متمایز این سوسیس ها به دلیل روش فرآوری آنها در کاهش میزان رطوبت محصول و استفاده از دود طبیعی در طول پروسه تولید و همچنین استفاده چاشنی های متنوع در آنها می باشد و از ویژگی هایی که این محصول را منحصر به فرد کرده سفتی آن بعلت کمبود میزان آب در اثر خشک کردن می باشد.

سوسیس های خشک و نیمه خشک به دلیل مشخصه طعم جذاب آنها در سراسر دنیا مصرف می شود. مصرف کنندگان، آنها را از جمله محصولات بسیار خوشمزه و پرطرفدار به حساب می آورند. علاقه روزافزون به مصرف این نوع محصولات و میزان مصارف متنوع در وعده های غذایی متفاوت شرکت فرآورده های گوشتی آندره تصمیم به تولید سوسیس پالرمو با 90% گوشت و با پوشش روده طبیعی کرده است.

این محصول می تواند به عنوان چاشنی مناسب مهمانی ها و دوره همی های کوچک شما به مصرف برسد، یک نکته خارق العاده در مورد تهیه پالرمو ، این است که هیچ قانونی برای سرو آن وجود ندارد! می توانید به همان سادگی که دوست دارید آن را مصرف کنید.

زمانی که دوستان خود را برای مهمانی دعوت می کنید و آخرین کاری که می خواهید به عنوان میزبان انجام دهید این است که تمام وقت خود را در آشپزخانه بگذرانید. می توانید به جای صرف زمان برای آشپزی تمام زمان خود را صرف لذت بردن از مهمانی کنید ، بنابراین با داشتن چندین دستور مختلف برای چیدن میز خود پیشنهاد من برای شما سوسیس پالرمو به عنوان یک چاشنی برای جذاب کردن میزهای خود است. آن را در ظرف مناسب به صورت برش های باریک دربیارید، یا آن ها در کنار میوه های تازه یا خشک، انواع نان ها، زیتون، انواع پنیر ها، سرو کنید.