معرفی محصولات سالامی و پپرونی

سالامی یا پپرونی :

بهترین انتخاب برای درست کردن یک پیتزای خانگی استفاده از سالامی یا پپرونی است. البته چه آنها در پیتزا باشند ، چه در یک ساندویچ و چه در پاستا عطر و طعم زیادی دارند، و حتی می توان آن را بر روی همبرگر نیز اضافه کنید، سالامی و پپرونی در طیف گسترده ای از دستور آشپزی های مختلف مورد استفاده هستند.

اگر از سالامی لذت می برید ، به احتمال زیاد از پپرونی هم لذت می برید . این 2 نوع کالباس از نظر ترکیبات و شکل ظاهری بسیار شبیه هم هستند بزرگترین تفاوت بین این 2 محصول درصد گوشت موجود در آن ها است. میزان گوشت موجود در سالامی 90% و میزان گوشت موجو در پپرونی 80% است،.

این محصول برای افرادی پرطرفدار است که از طعم تندی لذت می برند از دیگر تفاوت ها میزان ادویه موجود در آنهاست، و ویژگی که این 2 نوع کالباس را نسبت به کالباس های دیگر متمایز کرده میزان تندی موجود در آن است، و لازم به ذکر است که پپرونی طعم تندی بیشتری نسبت به سالامی دارد.

این محصولات به صورت فله در بازار به فروش می رسید تا اینکه به درخواست مشتریان، در حال حاضر امکان خرید این محصولات به صورت بسته 500 گرمی نیز در فروشگاه آنلاین آندره نیز وجود دارد.


Notice: Undefined offset: 9 in /home/andre/public_html/templates/andre/html/com_content/article/news.php on line 145