معرفی محصول میلانو

محصول جدید ما با نام سوسیس میلانو کمی خشک و دودی شده است و یکی از بهترین روش های ممکن برای طعم دادن به این سوسیس های تازه، گریل یا باربیکیو کردن است. این سوسیس با 90% گوشت با پوشش طبیعی یک وعده غذایی عالی در طول هفته است، زیرا برای آماده سازی زمان بسیار کمی نیاز دارد. در عرض چند دقیقه می توانید آنها را به یک شام خوش طعم تبدیل کنید.

به دلیل پخت نادرست یا بی توجهی در پخت سوسیس های کبابی، عمدتا خشک و بدون طعم می شوند. اگر سوسیس را روی حرارت مستقیم قرار دهید و یا زمانی زیاد بپزید، گرمای حاصل از شعله های آتش منجر می شود آب داخلی سوسیس در اثر رسیدن به نقطه جوش شکاف هایی روی محصول ایجاد کند، و تمام آب و عصاره ی خوش طعم از داخل سوسیس خارج شوند، اما گرمای غیر مستقیم برای پختن سوسیس ها مشکل را حل می کند.

تفاوت یک سوسیس کاملاً پخته، آبدار و لطیف با یک سوسیس بیش از حد کبابی و بیش از حد پخته شده، باورنکردنی است و روش غیر مستقیم و با حرارت ملایم نیز بهترین ترین روش طبخ این خوراکی های بی نظیر است.

چگونه سوسیس را با حرارت غیر مستقیم کباب کنیم؟

1-یک یا دو دقیقه سوسیس خود را روی حرارت زیاد قرار دهید. این کار برای قهوه ای شدن آنها لازم است.

2-بعد از یک یا دو دقیقه، حرارت را در گریل کم کنید و در دمای متوسط قرار دهید.

3-اجازه دهید تا سوسیس در باربیکیو کبابی شود.

4-سوسیس ها بسته به ضخامت آن در 10 تا 15 دقیقه پخته می شوند.

5-گوشت ها را پس از رسیدن به دمای داخلی 160 درجه و پخته شدن، از داخل باربیکیو خارج کنید.

6-سپس آن ها را با نان ساندویچی، پیاز خرد شده، کلم ترش، چند نوع خردل سرو کنید، و حتی می توان کمی مایو نز نیز به آنها اضافه کرد.


Notice: Undefined offset: 9 in /home/andre/public_html/templates/andre/html/com_content/article/news.php on line 145
برچسب‌ها