معرفی محصول پالرمو

سوسیس خشک و نیمه خشک از گوشت های تازه تهیه می شوند که در طول فرآوری آنها ابتدا چرخ می شوند سپس چاشنی زده شده و در پوشش های طبیعی پر می شوند و در طی فرآیند آماده سازی اغلب دودی نیز می شوند و در آخر آنها را با دقت در اتاق های مخصوص خشک می کنند که این محصولات بسته به قطرشان ممکن است به زمان های متفاوت برای خشک شدن نیاز داشته باشند.

عطر و طعم متمایز این سوسیس ها به دلیل روش فرآوری آنها در کاهش میزان رطوبت محصول و استفاده از دود طبیعی در طول پروسه تولید و همچنین استفاده چاشنی های متنوع در آنها می باشد و از ویژگی هایی که این محصول را منحصر به فرد کرده سفتی آن بعلت کمبود میزان آب در اثر خشک کردن می باشد.

سوسیس های خشک و نیمه خشک به دلیل مشخصه طعم جذاب آنها در سراسر دنیا مصرف می شود. مصرف کنندگان، آنها را از جمله محصولات بسیار خوشمزه و پرطرفدار به حساب می آورند. علاقه روزافزون به مصرف این نوع محصولات و میزان مصارف متنوع در وعده های غذایی متفاوت شرکت فرآورده های گوشتی آندره تصمیم به تولید سوسیس پالرمو با 90% گوشت و با پوشش روده طبیعی کرده است.

این محصول می تواند به عنوان چاشنی مناسب مهمانی ها و دوره همی های کوچک شما به مصرف برسد، یک نکته خارق العاده در مورد تهیه پالرمو ، این است که هیچ قانونی برای سرو آن وجود ندارد! می توانید به همان سادگی که دوست دارید آن را مصرف کنید.

زمانی که دوستان خود را برای مهمانی دعوت می کنید و آخرین کاری که می خواهید به عنوان میزبان انجام دهید این است که تمام وقت خود را در آشپزخانه بگذرانید. می توانید به جای صرف زمان برای آشپزی تمام زمان خود را صرف لذت بردن از مهمانی کنید ، بنابراین با داشتن چندین دستور مختلف برای چیدن میز خود پیشنهاد من برای شما سوسیس پالرمو به عنوان یک چاشنی برای جذاب کردن میزهای خود است. آن را در ظرف مناسب به صورت برش های باریک دربیارید، یا آن ها در کنار میوه های تازه یا خشک، انواع نان ها، زیتون، انواع پنیر ها، سرو کنید.


Notice: Undefined offset: 9 in /home/andre/public_html/templates/andre/html/com_content/article/news.php on line 145