پنج شنبه 24 مهر آندره

با توجه به شیوع همه گیری ویروس کرونا زندگی ما شکل جدیدی به خود گرفته است. از این رو شرکت آندره همواره به دنبال حفظ سلامت جسمی مشتریان خود بوده است، تا با نوآوری و تولید محصولات جدید با نام های مرغ پرسی خانواده ، مرغ و قارچ خانواده و خشک پرسی خانواده پاسخ مناسبی برای خشنودی مشتریان خود باشد.

این محصولات تا به کنون به صورت رول و وکیوم در بازار به فروش می رسید که اکنون با تقاضای مصرف کنندگان در مدت زمانی بسیار کوتاه، در بسته بندی های خانواده نیم کیلویی وارد بازار شده است.

 از جمله مهمترین ویژگی های این محصولات :

  • برش این محصولات در فضای بهداشتی خانه است.
  • و همچنین برش به اندازه های دلخواه مشتریان است.
شنبه 08 شهریور آندره

با نهایت تأسف و تأثر در گذشت مرحوم شادروان جناب آقای مهندس لئون آهارونیان بنیان گذار و ریاست محترم هیئت مدیره شرکت فرآورده های گوشتی آندره را به اطلاع عموم همکاران و دوستان می رسانیم.

پنج شنبه 06 شهریور آندره

شرکت فرآورده های گوشتی آندره جهت افزایش رضایتمندی مشتری و ارائه محصولات با کیفیت اقدام به حضور در بین مشتریان خود کرده است، تا با ارتباط مستقیم با آن ها و درک بهتر از خواسته های مشتریان، تجربه خوشایندی از مصرف محصولات برایشان رقم بزنند.

از این رو، طی برنامه ریزی صورت گرفته در تاریخ 99/06/03 مسئول کنترل کیفیت، مسئول تولید و بخش فروش با حضور در فروشگاه ها و پروتئینی ها در ارتباط نزدیک با مصرف کننده و مشتریان قرار گرفتند، تا با گردآوری اطلاعاتی اعم از چگونگی نحوه نگهداری و جا به جایی محصولات و همچنین پیشنهادات و انتقادات، پیگیری های جدی در جهت ارتقاء کیفیت و رضایتمندی در دستور کار شرکت قرار خواهد گرفت.

ما در آندره در تلاشیم تا با خدمت رسانی شایسته شما، وظیفه خود که تولید غذاهای سالم با بهترین و بالاترین کیفیت در جامعه است را، ارائه دهیم.

پنج شنبه 29 اسفند آندره

سال نو مبارک

جمعه 09 اسفند آندره

شرکت فرآورده های گوشتی آندره با توجه به شرایط ویژه ای که برای هموطنان به وجود آمده بر خود لازم می داند تا محصولات تولیدی خود را با بالاترین سطح کنترل های بهداشتی و ایمنی غذا تولید کرده و به دست مصرف کننده برساند.

به همین منظور جهت آگاهی شما عزیزان چکیده ای از اقدامات چند روز اخیر به شرح ذیل به استحضار می رساند:

مهمترین اقدامات فرآورده های گوشتی آندره در این راستا کنترل مجدد و با دقت تمام ورودی ها، عدم اجازه ورود به افراد غیر ضروری به محوطه، کنترل پرسنل بعد از بررسی علائم اولیه، ضد عفونی کردن دست ها و پوشیدن دستکش و البسه مخصوص جهت ورود با سازمان می باشد.

 

ضدعفونی و ویروس زدایی:

تمامی رختکن ها، انبارها، معابر کارکنان، ماشین آلات و خطوط تولید تمام مکانیزه به صورت زمان بندی شده و با شدیدترین کنترل ها به وسیله مه پاش ویروس زدایی می گردد.

 

ایمنی و بهداشت افراد:

قرار دادن محلول های ضدعفونی کننده، دستکش و کلاه در اقصی نقاط محوطه، تعلیق کردن تمامی جلسات حضوری درون و برون سازمانی.

 

شایان ذکر است، تمامی این اقدامات افزون بر رعایت استانداردهای بین المللی بهداشتی پیشین برای خلق محصولاتی با کیفیت در فرآورده های گوشتی آندره انجام می گیرد.

 

ما تلاش میکنیم متعهدانه و با تمام توان همانند تمام روزهای سخت این سرزمین در کنار مردم عزیز ایران و برای هموطنانمان بهترین و با کیفیت ترین محصولات غذایی را تولید و توزیع نماییم.